Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Διαδικτυακή πορεία των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ προς την αμερικανική πρεσβεία

 Σε μια μοναδική εκδήλωση μνήμης για το Πολυτεχνείο που συνδύασε τις συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τις ημέρες εκείνες την εξέγερση των φοιτητών και έναν διάλογο που ακολούθησε με θέμα το διαχρονικό νόημα του Πολυτεχνείου στη σημερινή πραγματικότητα και τις μελλοντικές προκλήσεις, με μια ταυτόχρονη ψηφιακή πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία, οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ τιμήσαμε χθες τον αγώνα των φοιτητών και όλων των δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας μας κατά της χούντας των συνταγματαρχών.



ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΔΩ




Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τις συγκλονιστικές τους αφηγήσεις την Ηλέκτρα Στροβολίδου, τον Γιώργο Δημαρά και τον Ηλία Γιαννίρη που μας οδήγησαν πίσω στην ιστορία και μοιράστηκαν μαζί μας τις εμπειρίες τους, τον Συνεκπρόσωπό μας Νίκο Πουτσιάκα που συντόνισε την εκδήλωση και τον Μανώλη Βέμη που δημιούργησε την υποδομή για την διαδικτυακή πορεία των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ.
Ευχαριστούμε επίσης, όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες/ουσες που με τις ερωτήσεις και τις τοποθετήσεις τους έδωσαν το στίγμα της εποχής και την απήχηση του αγώνα του Πολυτεχνείου του 1973 στο σήμερα. Το Οικολογικό ΠΡΑΣΙΝΟ κύμα είναι εδώ, δυνατό και έχει ήδη ξεκινήσει να θέτει τις βάσεις για ένα ισχυρό οικολογικό αύριο.

Πηγή: ecogreens.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου